Ga naar hoofdpagina
  • Nederlands
  • English

Materiaal sieraden

De meeste sieraden van lillyrose zijn gemaakt van stainless steel of koper met een laagje goldplating. Ieder materiaal heeft zijn eigen kenmerken en kwaliteiten. Op elke productpagina staat vermeldt van welk materiaal het sieraad gemaakt is. Hieronder beschrijven wij de materialen die je bij ons terug vindt en wat je er van kan verwachten!

STAINLESS STEEL

Het overgrote deel van onze collectie bestaat uit sieraden die gemaakt zijn van stainless steel. Stainless steel kan goed tegen krasjes, is 100% allergievrij en verkleurt nooit! De sieraden kunnen zelfs tegen water en zijn dus ideaal wanneer jij je sieraden graag 24/7 draagt.

KOPER (GOLDPLATING)

In onze collectie vind je ook gold plated sieraden terug. Deze sieraden worden gemaakt van verguld koper waar vervolgens een laagje goud over wordt aangebracht. Gold plated sieraden bevatten een beschermend laagje maar het kan toch voorkomen dat het materiaal gaat slijten. Hoe lang het sieraad mooi blijft hangt af van verschillende factoren: de dikte van het laagje goud, de PH-waarde van je huid en of het sieraad veelvuldig in aanraking komt met chemische stoffen (denk aan crèmes, douchegel en dergelijke). Ga dus zorgvuldig om met de sieraden om ze zo lang mogelijk mooi te houden. Een tip voor het langer mooi houden van gold plated sieraden: breng er een laagje doorzichtige nagellak op. Zo blijft het sieraad langer beschermd en dus ook langer mooi! Draag jij je sieraden graag de hele dag en vind je het niet fijn om je sieraden af te doen wanneer je gaat douchen of je handen gaat wassen? Kies dan voor onze stainless steel collectie!

Je winkelwagen